Jornada sobre la vida del anarquista Lucio Urtubia

Jornada sobre la vida del anarquista Lucio Urtubia

El sindicat CNT organitza una jornada sobre la vida de l’anarquista, amb la projecció del documental sobre la seva vida i una xerrada de la mà del mateix Lucio Urtubia.
El navarrès de 84 anys, que des dels anys 50 resideix a França, ha estat un dels referents de la lluita anarquista, tot i que la seva professió era la de paleta, Urtubia va protagonitzar i va col·laborar en nombroses accions contra el sistema financer, especialment amb falsificacions gairebé perfectes de bitllets i documents. També va col·laborar amb antifranquistes exiliats durant la dictadura als qui va intentar donar suport amb les seves falsificacions. A més, va atracar alguns bancs, encara que ell sempre ha insistit en el bon ús que es va fer d’aquests diners per ajudar a gent necessitada.
Fa uns mesos Lucio Urtubia va aparèixer al programa de Jordi Évole i ara vindrà a Sabadell.
La cita tindrà lloc el proper Dissabte 13 de Febrer a partir de les 17h a l’auditori del casal Pere Quart situat al carrer Lacy, 11. L’entrada serà gratuïta amb aforament limitat.

Next Post

La FABZ, apoya a las AAVV. en sus reivindicaciones sobre el antiguo colegio del Lestonnac

Sáb Feb 13 , 2016
Share on Facebook Tweet it Email Share on Facebook Tweet it Email NOTA DE PRENSA 11 febrero de 2016 La FABZ Apoya a las AAVV. en sus reivindicaciones sobre el antiguo colegio del Lestonnac   Pin it Email https://intersindicalaragon.org/2016/02/09/jornada-sobre-la-vida-del-anarquista-lucio-urtubia/#Rm90by1jb2xlZ2l   Artículo de la AA.VV de Venecia:    http://avvenecia.blogspot.com.es/2016/01/venecia-y-el-colegio-lestonnac.html   En las […]
A %d blogueros les gusta esto: